* Descoperirea celei mai rapide și potrivite soluții pentru refacerea capacității de deplasare a autoturismului membru ASR24. * Promptitudine și un grad ridicat de profesionalism pe toate componentele activității de asistență rutieră * La cel mai inalt standard de calitate a serviciilor oferite membrilor ASR24
Ai excelente abilitati de comunicare, vanzare si negociere, optimist. Esti organizat, perseverent, automotivat, responsabil, creativ, spontan, flexibil, ai spirit de echipa dar si capabil sa lucrezi independent, abilitati de relationare interpersonala, disponibilitate la program prelungit si la eventuale deplasari.
Cea mai importanta resursa a succesului nostru sunt oamenii. Ne alegem cu grija colegii si sunt importante pentru noi consecventa, seriozitatea/constiinciozitatea, comunicarea excelenta și atenţia la nevoile clienților. Odata venit in echipa noastra te vei bucura de colegialitate, sprijin si aprecierea performantelor tale. Ca membru activ al comunitatii noastre de vanzari, vei avea oportunitatea de a dezvolta o experienta relevanta si vei fi incurajat in a lua initiativa si a contribui la dezvoltarea unui model de business responsabil si sustenabil.
Nu iti promitem imposibilul, dar facem tot posibilul sa te multumim. In calitate de partener ASR24, dispui de cel mai mare numar de servicii de asistenta rutiera, non stop, indiferent de numarul de solicitari, pe cea mai mare arie de acoperire geografica. Mai mult decat atat, statutul de partener ASR24, iti confera dreptul de a primi beneficii si reduceri exclusive oferite de partenerii ASR24.
Pentru a-ti mentine o pozitie avantajoasa in fata competitorilor tai, va trebui sa te adaptezi nevoilor si dorintelor membrilor tai, cu privire la modul in care vor sa relationeze cu tine. Continua sa iti cladesti reputatia de partener de afaceri accesibil si observa cum reteaua ta de membri creste de la o zi la alta.
Găsirea celei mai rapide și potrivite soluții pentru refacerea capacității de deplasare a autoturismului membru ASR24. Promptitudine și un grad ridicat de profesionalism pe toate componentele activității de asistență rutieră. Înalt standard de calitate a serviciilor oferite clienților ASR24.
-Promovarea produselor din portofoliul clubului. -Implementarea politicii comerciale a clubului si urmarirea evolutiei pietii cu identificarea oportunitatilor de afaceri si finalizarea contractelor. -Mentinerea si dezvoltarea retelei de clienti, urmarind in permanenta atragerea de clienti noi ASR24 -Raporteaza, construieşte şi menţine baza de clienţi. -Pune in practica actiunile comerciale necesare atingerii obiectivelor de vanzari. -Se mentine la curent cu ultimele noutati din domeniu si gandeste solutii de imbunatatire. -Dezvolta strategii de vanzare, prospectare, negociere
Sa identifici nevoile fiecarui client si sa propui solutii personalizate pentru fiecare client; -Sa transmiti rapoartele si informatiile din piata catre superiorul direct si sa iti indeplinesti sarcinile conform procedurilor companiei, dar sa iti placa sa si prezinti propriile idei pentru imbunatatirea procedurilor de vanzare ale companiei, a serviciilor companiei; sa aduci imbunatatiri constante. -Te vei ocupa de mentinerea si dezvoltarea relatiilor pe termen lung cu clientii din portofoliu si te vei asigura de perfectarea contractelor si de derularea eficienta a acestora.
In cazul in care deja ai un job sau esti constrans de orice alte responsabilitati, iti poti incepe activitatea de revanzator part-time, ca o modalitate de a-ti asigura un venit suplimentar.
Comisionul unui revanzator este calculat ca procent din vanzarea intermediata. Ca revanzator ai acces la un sistem care iti permite sa iti urmaresti constant procentele de comisioane pe care lucrezi, in functie de rezultatele obtinute, sa iti faci evaluari, comparatii cu lunile anterioare etc.