Clubu - ASR24 Romania


ASR24 Romania, asistenta rutiera cu acoperire nationala si internationala.

Clubul ASR24 numara la ora actuala peste 1000 de parteneri la nivel national si international.

Activitatea clubului este coordonata de centrul operational si logistic din Pitesti - Arges.

Suntem o echipa de profesionisti, avand o experienta de peste 20 ani in domeniul asistentei rutiere; este pregatita sa gaseasca si sa ofere rapid cele mai potrivite solutii de refacere a mobilitatii. Oferim servicii de transport auto de o inalta calitate.

ASR24 Romania - cetateni romani sau straini - este priceparea noastra si cheia succesului nostru de pana acum.

ASR24 Romania ofera si presteaza servicii de asistenta rutiera pentru toate marcile auto, apartinand persoanelor fizice sau juridice:

 • Inpreuna avem peste 20 ani de experienta
 • Ajungem la tine in aproximativ 30 de minute
 • Obtii prețuri competitive zero comision
 • Service Auto Partener Asr24
 • DISPECERAT NON-STOP 0767 39 39 39
 • Eugen Banescu Managementul înseamnă, în ultimă analiză, înlocuirea muşchilor şi a forţei cu puterea gândului, a obiceiurilor şi superstiţiilor cu cunoştinţele şi a agresivităţii cu cooperarea. Înseamnă că răspunderea înlocuieşte obedienţa faţă de ranguri şi că autoritatea performanţei ia locul autorităţii funcţiei.
  Eugen Banescu
  Manager
 • Daniela Mateescu ”Nu accepta prea multe sfaturi. Majoritatea celor care dau multe sfaturi, cu mici excepții, generalizează orice au făcut. Nu supra-analiza totul. Acționează și descoperă ce funcționează.”
  Daniela Mateescu
  Businssman
 • Elian Stanciu ”Atât de des oamenii muncesc din greu la ceva ce nu e pentru ei. Înainte de a munci din greu la ceva, asigură-te că muncești la ceea ce trebuie.”
  Elian Stanciu
  Director

- Partenerii nostrii

GENERAL ASR24

Relatia cu autovehicolul


Automobilul nu numai ca a pus stapanire pe strada, dar a provocat si disparitia tesutului viu al orasului. Pofta lui de a acapara spatiul este insatiabila; miscandu-se sau repezindu-se in parcari, el devoreaza terenul urban, facand cladirile sa devina insule solitare ale spatiului de locuit, intr-o mare spumegand de trafic periculos si aglomerat. James Marston Fitch
Cei mai multi oameni sunt innebuniti dupa masini. Intra in panica daca gasesc o mica zgarietura pe capota si vorbesc intotdeauna despre cati km au facut cu un litru de benzina, iar daca isi cumpara o masina noua incep imediat sa se gandeasca cum pot sa o vanda mai avantajos, pentru a-si lua una si mai noua. Mie nu imi plac nici macar vechile masini. Vreau sa spun ca nici macar nu ma intereasaza. Mai bine as avea un nenorocit de cal. Un cal este, cel putin, mai apropiat de rasa umana. J.D. Salinger
Fiecare din motivațiunile despre viață aparține unei persoane care a înfruntat obstacole, a trecut prin eșecuri, dar n-a renunțat la luptă. Inspiră-te din vorbele lor și amintește-ți că, oricât de greu ți se pare acum să ieși la liman, ești stăpânul propriilor experiențe și doar tu decizi cum le vei folosi ca, în final, să câștigi din ele.
Cred că orice este posibil atât timp cât mintea ta se concentrează la asta și îți dedici timpul și munca în acest scop. Cred că, într-adevăr, mintea controlează totul. Michael Phelps
“Chiar dacă lumea râde de tine, ia-te în serios. Mulţimile râd de ceea ce nu înţeleg şi ridiculizează tot ceea ce le depăşeşte. Uită ce gândesc alţii. Prea mulţi dintre cei care au în ei o scânteie de geniu nu-i dau frâu niciodată, pentru că se tem de hohotele lumii. Ceea ce contează este părerea ta despre tine şi încrederea pe care ţi-a acorzi” - Napoleon Hill.
Call Now Button