Detalii Card STANDARD

Tractare în caz de accident - 140 km dus-intors
Incercarea de repunere in stare de functionare a autovehiculului daca prezinta probleme tehnice pe drumurile publice. Acest serviciu este oferit in limitele tehnice pe care le permite dotarea masinii de interventie precum si limitele impuse de natura defectiunii si acopera costurile deplasarii echipei de interventie la locul imobilizarii autovehiculului. Serviciul se considera „tractare” daca defectiunea aparuta la autovehicul nu se poate remedia pe loc.
Serviciul de inlocuire a anvelopei in caz de pana. In cazul in care autovehiculul nu are roata de rezerva sau nu poate fi remediata pe loc, autovehiculul va fi tractat pana in cel mai apropiat service la care se poate remedia pe cheltuiala clientului respectiva problema.
In cazul in care autovehiculul ce face obiectul contractului este imobilizat datorita lipsei de combustibil, acesta va fi tractat pana la cel mai apropiat furnizor de combustibil.
Pentru evenimente produse pe drumurile publice, se asigura transportul vehiculului daca acesta este imobilizat ca urmare a unui eveniment acoperit. Tractarea se face pana la cea mai apropiata unitate service auto de locul producerii evenimentului.
Comanda CARDUL
Call Now Button